Agenda

Hieronder vindt u een overzicht van onze agenda

Agenda

Meer weten?

Wij staan u graag persoonlijk te woord om uw vragen te beantwoorden. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar via

T  0320 229 173

Actualiteiten

Afbeelding bij het bericht"Lelystad Airport vervult de wens van cliënten Woonzorg Flevoland met een wensrondvlucht boven Lelystad."

Lelystad Airport vervult de wens van cliënten Woonzorg Flevoland met een wensrondvlucht boven Lelystad.

Op donderdag 19 juli hebben drie cliënten van Woonzorg Flevoland een wensvlucht boven Lelystad gemaakt. De rondvlucht is mogelijk gemaakt door Lelystad Airport en is een match van de Lelystadse Uitdaging.

Afbeelding bij het bericht"Blog: Gastvrij op klantreis"

Blog: Gastvrij op klantreis

Gastvrijheid, een mooi container begrip waar iedereen een beleving bij heeft. Gastvrijheid, wat is dat eigenlijk? Volgens de Dikke van Dale is gastvrijheid: ”1. gulheid in het onthalen of herbergen van gasten; synoniem: hospitaliteit • de plicht, de deugd der gastvrijheid. 2. het opnemen resp. opgenomen-worden als gast • gastvrijheid aanbieden, bewijzen, genieten, verlenen.”

Wikipedia houdt er een andere definitie op na: “Gastvrijheid is het gebruik gastvrij te zijn, en ook het gastvrij handelen zelf, dat wil zeggen het ontvangen en onderhouden van gasten, bezoekers of vreemdelingen, in vrijheid en goede wil.” Een door experts (Mood Maker, Hokkeling en De la Mar, 2012) gebruikte definitie van gastvrijheid is: “Het prettige, welkome gevoel dat de gast beleeft bij het contact met de gastheer en de dienst van het bedrijf”.