Behandeling

Of u nu thuis woont of in een van onze woonzorglocaties, u kunt voor advies en behandeling bij ons terecht.


Het Advies & behandelteam van Woonzorg Flevoland bestaat uit professionals die gespecialiseerd zijn in complexe zorg voor ouderen. De specialisten ouderengeneeskunde (verpleeghuisartsen), psychologen, ergotherapeuten en fysiotherapeuten vormen samen met een logopedist, een diëtist en een muziektherapeut, het behandelteam.

In onze woonzorglocaties Hanzeborg en De Uiterton heeft het Advies & behandelteam veel expertise opgebouwd over allerlei zorgvragen. Deze expertise wordt ook ingezet bij zelfstandig wonende ouderen en/of chronisch zieken in Lelystad. Er is specifieke kennis van onder andere complexe somatische zorg, COPD en dementie. 

Het Advies & behandelteam wordt bijgestaan door een team van verpleegkundigen die onder andere gespecialiseerd zijn in wondbehandeling en complexe verpleegtechnische handelingen (Medisch Specialistische Verpleegtechnische handelingen, MSVT).


Prettig leven zoals u het wenst
Door de multidisciplinaire aanpak van ons Advies & behandelteam kunnen we er samen met u voor zorgen dat u zo lang mogelijk het leven kan blijven leiden, zoals u dat wenst. Binnen uw eigen omgeving. Onze zorg kan kortdurend, langdurend, intensief of consultatief zijn en gericht op lichamelijk en/of psychisch welbevinden. Indien er thuiszorg, dagbehandeling of een opname in onze woonzorglocatie nodig is, kunnen wij hierin bemiddelen. Woonzorg Flevoland biedt al deze vormen van zorg en probeert samen met u uw zorgvraag zo goed mogelijk in te vullen.


Contact Advies & Behandelteam
Wilt u meer informatie over het Advies & behandelteam? Of heeft u een specifieke vraag over de diensten van het team? Zij beantwoorden uw vragen graag. Het team is van maandag t/m donderdag tussen 8.30 uur en 17.00 uur bereikbaar op telefoonnummer (0320) 229 105 of per
e-mail: secretariaatbehandelteam@woonzorgflevoland.nl

Lees meer in ons informatieblad Advies & behandeling.

Zorg