Doe ook mee met de campagne IK ZORG!

Direct
contact
0320-
229 173

🠄 Terug naar overzicht

Doe ook mee met de campagne IK ZORG!

Op 1 november 2018 lanceert minister Hugo de Jonge de landelijke arbeidsmarktcampagne IK ZORG. Ook 4 medewerkers van Woonzorg Flevoland hebben meegedaan aan de campagne IK ZORG. Collega’s Yvonne, Marit, Sharon en Wendy werden geïnterviewd én er werden prachtige foto’s gemaakt die direct werden afgedrukt op poster formaat. Zij zijn samen met collega’s van andere zorgorganisaties dé ambassadeurs van de campagne.

Maar iedereen kan ambassadeur zijn van de campagne, ook jij! Samen kunnen we laten zien hoe divers, boeiend en afwisselend werken in de zorg is. IK ZORG. Jij ook?

Zorgorganisaties én zorgmedewerkers worden opgeroepen om de IK ZORG-headers op hun social media pagina te gebruiken. Zo worden zowel organisaties als medewerkers ambassadeurs van de campagne, promotor van het vak/beroep en van de branche. En stimuleren we mensen om eens anders te kijken naar een carriere of opleiding in de zorg. Banners om te gebruiken op sociale media kun je hier vinden.

#IKZORG

De campagne heeft als hashtag: #ikzorg. Wij kunnen daar #ikzorgvoorouderen of #ikzorgthuis aan toevoegen. Zo onderscheiden we ons als sector en organisatie, want IK ZORG is een zorg en welzijn brede campagne. Doe je mee?

Over de campagne IK ZORG 

De landelijke campagne IK ZORG moet er aan bijdragen dat meer mensen kiezen voor zorg en welzijn, dat er minder uitval is door betere keuzes en meer behoud is door anders te kiezen binnen zorg en welzijn. Bij het brede publiek bestaat het vooroordeel dat een studie of baan in zorg en welzijn niks (meer) voor hen is waardoor zij zich niet oriënteren op wat de sector hen (nog meer) te bieden heeft. De campagne laat zien dat zorg en welzijn mogelijkheden biedt die iedereen wel degelijk aanspreken. Wie kunnen dat beter laten zien dan mensen die zelf in zorg en welzijn werken?

Meer lezen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Bent u tevreden met Woonzorg Flevoland?

Geef uw waardering zodat wij onze zorg
nog beter kunnen maken.

8