Herinneringen ophalen met Willeke Alberti

Direct
contact
0320-
229 173

🠄 Terug naar overzicht

Herinneringen ophalen met Willeke Alberti

In het kader van het 20-jarig bestaan van Woonzorg Flevoland, werden op 1 oktober twee optredens van Willeke Alberti georganiseerd voor de bewoners van de Hanzeborg, De Uiterton, Vergeten Landleven en de Bolder. Willeke Alberti nam de bewoners mee terug in de tijd met haar liedjes. Samen haalden ze mooie herinneringen op.

Onvergetelijke ochtend en middag

Willeke Alberti startte ’s ochtends in De Uiterton, waar zich in het restaurant ruim 100 bewoners van zowel De Uiterton als Vergeten Landleven hadden verzameld. Na het spetterende optreden, nam Willeke Alberti ruim de tijd om handtekeningen uit te delen en met iedereen op de foto te gaan. ’s Middags waren de bewoners van de Hanzeborg en de Bolder aan de beurt. Bij het optreden in Plein 201 waren zo’n 150 bewoners aanwezig. Ook zij genoten zichtbaar, zongen volop mee en maakten gebruik van het fotomoment. Een onvergetelijke ochtend en middag voor de bewoners. “Ik vind het zo mooi om te zien hoe de mensen tijdens zo’n optreden opleven. Ze krijgen een warm gevoel bij de herkenning van de muziek, die al bijna door hen vergeten was. De reacties zijn hartverwarmend”, aldus Willeke Alberti na afloop.

Benefietdiner Woonzorg Flevoland

Om de optredens van Willeke Albert financieel mogelijk te maken, namen verschillende zakelijke relaties en partners op 20 september deel aan een speciaal benefietdiner. Zij genoten van een heerlijk vijfgangendiner, samengesteld door Martijn van Wegen, chef-kok van restaurant Applaus in Lelystad en bereid door de eigen chef-koks van Woonzorg Flevoland. De combinatie van kwalitatief bereide, verse producten en het gezelschap van bewoners aan tafel, viel duidelijk in de smaak.

Woonzorg Flevoland bedankt de volgende organisaties hartelijk voor hun bijdrage aan het eerder georganiseerde benefietdiner en de optredens van Willeke Alberti: Nationaal Ouderenfonds, Rabobank Lelystad, Odet en Zo,  Duni, Voclarion, Welzijn Lelystad, Van Wijnen, Coresta, Multifood, Hak & Rein Vos Notarissen, Bert Muller Grootkeukentechniek, Apotheek Ex Aqua, Diabolo, Excentel, Verspreidingsburo Gemo en Okkerse en Schop Advocaten.

Willeke Alberti Woonzorg Flevoland

Meer lezen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Bent u tevreden met Woonzorg Flevoland?

Geef uw waardering zodat wij onze zorg
nog beter kunnen maken.

8