Je eerste baan, een topbaan!

Ben jij al (bijna) afgestudeerd? Van harte gefeliciteerd! Met dat prachtige diploma, waar je jaren hard voor werkt, kun je eindelijk aan de slag. Bij ons ben je van harte welkom! Woonzorg Flevoland is namelijk altijd op zoek naar jonge talenten die zich graag verder willen ontwikkelen in het werkveld, ervaring op willen doen in de zorg en met een proactieve houding het allerbeste voor ogen hebben voor onze cliënten. 

Ik studeer af dag!
Om het echte Woonzorg Flevoland gevoel te ervaren, nodigen we je van harte uit om bij ons mee te kijken achter de schermen. Wil jij bijvoorbeeld in één van onze woonzorglocaties werken in Lelystad? Of kies je voor de flexibiliteit en zelfstandigheid van de thuiszorg in Lelystad of Almere? Alles is mogelijk!

Datum: donderdag 19 april
Tijd: 14:30 – 17:00 uur
Locatie: Hanzeborg, Lelystad

Opgeven kan tot dinsdag 10 april via het formulier hiernaast.

Waarom werken bij Woonzorg Flevoland?
Woonzorg Flevoland is in 2016 verkozen tot één van de vijf meest cliëntvriendelijke zorgorganisaties van Nederland. Hoe dat komt? Medewerkers bij Woonzorg Flevoland krijgen de ruimte om zichzelf te ontwikkelen en initiatief te tonen. Tevreden medewerkers zorgen namelijk voor tevreden cliënten en andersom! Direct een prachtige werkgever toevoegen aan jouw CV? Kom dan nu werken bij Woonzorg Flevoland

Blijf op de hoogte van onze vacatures
Weet je nog niet precies wat je wil? Door je gegevens achter te laten, houden we je automatisch op de hoogte van de meest actuele en interessante vacatures. Aanmelden is geheel vrijblijvend, je ontvangt maximaal één keer per week een bericht. Afmelden voor de e-mail is op ieder moment mogelijk en je gegevens zullen uitsluitend hiervoor gebruikt worden.

Wil je direct solliciteren? Dat kan ook! Klik dan hier voor al onze vactures.