Kwaliteit

Wij vinden de kwaliteit van onze zorg belangrijk. Het bieden van veilige en verantwoorde zorg en dienstverlening is dan ook het uitgangspunt van ons werk. Daarnaast streven we naar tevreden klanten, medewerkers, vrijwilligers en mantelzorgers.


Kwaliteit van zorg
Wij werken met een kwaliteitssysteem waarmee wij de kwaliteit van onze zorg continu blijven verbeteren en vastleggen. Door de hoge kwaliteit van onze zorg, hebben wij het Gouden PREZO Keurmerk behaald.

Meer lezen over onze kwaliteit? U leest het in ons Kwaliteitsplan 2018 en Kwaliteitsjaarverslag 2017.

Verbetermeters
Eind 2017 zijn wij gestart met een nieuwe en uitgebreide manier van ervaringen meten van onze cliënten, medewerkers en vrijwilligers binnen onze woonzorglocaties  middels de zogeheten 360 graden meting ( dit zijn digitale vragenlijsten). Hierna gaan we aan de slag met kort cyclisch verbeteren met behulp van de PPP app. Samen noemen we dit de Verbetermeters.

ZorgkaartNederland
De grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg waar mensen hun ervaringen over zorg delen met elkaar is ZorgkaartNederland. De website van ZorgkaartNederland biedt informatie om te kunnen kiezen voor een zorgverlener die het beste bij u past.  

ZorgkaartNederland werkt aan openheid in de zorg. De waarderingen van patiënten laten zien hoe mensen zorg ervaren zo ook de zorg van Woonzorg Flevoland . Voor zorgaanbieders is ZorgkaartNederland een instrument waarmee ze zien wat volgens cliënten goed gaat en wat beter kan.

 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl

Woonzorg Flevoland is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

 

 

Heeft u een klacht?
Wij doen onze uiterste best om zorg van goede kwaliteit te bieden. Mocht u niet tevreden zijn, dan horen wij dat graag. Wij nemen uw klacht altijd serieus en zoeken samen met u naar een oplossing. Lees meer over onze Klachtenregeling. 

Gouden PREZO keurmerk

Woonzorg Flevoland heeft het Gouden PREZO keurmerk. Dit geeft aan dat wij verantwoorde zorg van hoge kwaliteit leveren.