De Bolder


De Bolder biedt een sfeervol en veilig thuis aan de ouder wordende mens met behoefte aan zowel psychische als lichamelijke ondersteuning.


Hiermee brengen Kwintes en Woonzorg Flevoland het beste samen uit twee werelden. Een unieke woonvorm in Flevoland waar alle zorgfaciliteiten aanwezig zijn, ook als de zorgbehoefte toeneemt.


De Bolder is een beschermde woonvorm voor mensen met zowel een psychische als een lichamelijke zorgvraag. In deze woonvorm bieden wij individuele ondersteunende begeleiding, groepsbegeleiding, dagbesteding, verzorging, verpleging en huishoudelijke ondersteuning. Alle (zorg) faciliteiten zijn aanwezig. Wanneer uw lichamelijke zorgvraag in de toekomst toeneemt, kunt u gewoon in De Bolder blijven wonen. 


De Bolder is omringd door groen en is rustig gelegen. Er is een lift in het pand, een stalling voor scootmobielen en er is voldoende parkeergelegenheid. Op een afstand van ongeveer 100 meter bevindt zich het multifunctionele gebouw de Hanzeborg van Woonzorg Flevoland. Hier kunt u gebruik maken van diverse voorzieningen zoals; het buurthuis, het zwembad, het restaurant, de kapsalon en de winkel. Tevens is het winkelcentrum van Lelystad, het bus- en treinstation dichtbij gelegen.

De Bolder

De Bolder
52.51056599,5.45769425