Zorg

Wonen

Faciliteiten

Activiteiten

Overige locaties

ZorgkaartNederland

ZorgkaartNederland

Eind 2016 zijn wij genomineerd als één van de meest cliëntvriendelijkste verpleeghuizen in Nederland. Uw mening vinden wij belangrijk. Geef daarom uw waardering op zorgkaartnederland.nl, zodat wij onze zorg nog beter kunnen maken. 

ZorgkaartNederland biedt het meest complete en onafhankelijke overzicht van het zorgaanbod in Nederland. Alles staat op één plek. U hoeft dus niet langer op verschillende websites te zoeken naar de zorg van uw keuze. Meer weten? Bekijk dan het filmpje.

 

 

Hanzeborg


De Hanzeborg is een moderne woonzorglocatie midden in de bruisende wijk HanzePark.


De Hanzeborg is uniek in Lelystad; een markant gebouw, midden in de wijk en vlakbij het stadscentrum en centraal station. Wij bieden, naast het wonen in de Hanzeborg, veel activiteiten en (zorg- en welzijns)diensten. Het moderne gebouw heeft een open en prettige uitstraling en het voldoet aan alle wensen van deze tijd. Wij bieden u graag een thuisgevoel in een prettige omgeving met alle zorg en aandacht die u wenst.


Wonen in de Hanzeborg betekent dat u zich midden in de bruisende omgeving van dit multifunctionele centrum bevindt. Kinderen uit de wijk komen er zwemmen of gaan naar de kinderopvang, buurtbewoners gaan naar de kapper, fysiotherapie, doen mee aan de activiteiten van Welzijn Lelystad of komen naar de kunstexpositie kijken. Kortom een gezellige drukte!


De Hanzeborg biedt zeer ruime zorgappartementen voor zowel een- als tweepersoonshuishoudens. Voor mensen met dementie zijn er groepswoningen waarbij vaste teams van medewerkers de bewoners ondersteunen op het gebied van zorg en welzijn, samen met mantelzorgers en vrijwilligers.


Ons multidisciplinaire behandelteam met medisch specialisten en paramedische specialisten zoals psychologen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopediste en een muziektherapeut, biedt u behandelingen op maat.

Hanzeborg

Hanzeborg
52.50884211,5.46941014