Vergeten Landleven


Een thuis in een landelijke omgeving voor mensen met dementie. Vergeten Landleven opende haar deuren 1 juli 2015.


Vergeten Landleven is een kleinschalige woonvorm voor mensen met dementie. De woonzorglocatie ligt in de landelijke Lelystadse wijk Groene Velden en bestaat uit twee moderne groepswoningen met ieder acht appartementen. Op het ruime erf kunt u vrij rondwandelen in de belevingsgerichte tuin of helpen met de verzorging van de dieren en planten. Wij bieden een huiselijke omgeving waar u prettig, veilig en beschermd kunt wonen en naar behoefte gebruik kunt maken van onze 24-uurs zorg- en dienstverlening. Neemt de zorgbehoefte toe, dan zijn hier voorzieningen voor aanwezig. Ook voor de zorg in de laatste levensfase. Uiteraard is familie welkom om mee te helpen met dagelijkse klussen als koken en tuinieren of het begeleiden van gezellige groepsactiviteiten.


Voor wie?
Vergeten Landleven is voor mensen met dementie die niet langer zelfstandig kunnen wonen en 24 uur per dag begeleiding of zorg nodig hebben. Dit kunnen oudere mensen met dementie zijn, maar ook jong dementerenden. Onze woonzorglocatie is de ideale plek voor mensen uit Flevoland die houden van het landelijke leven of die behoefte hebben aan veel bewegingsruimte, zoals agrariërs of tuin- of dierenliefhebbers.


Wat mag u van ons verwachten?
Woonzorg Flevoland biedt met Vergeten Landleven een veilige woonomgeving waar alle zorg, begeleiding en behandeling 24 uur per dag aanwezig is.


Wilt u meer informatie?
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Vergeten Landleven? Of bent u enthousiast en wilt u of uw naaste zich aanmelden? Bekijk hier de brochure of neem contact op met onze zorgadviseurs. Zij zijn te bereiken op telefoonnummer 0320 - 229 173 of mailadres zorgadvies@woonzorgflevoland.nl.

 

 

Vergeten Landleven

Vergeten Landleven
52.53251999,5.49641462