Nieuws

 • Afbeelding bij het bericht"Interactieve show van Steven Kazàn"

  Interactieve show van Steven Kazàn

  Zaterdag 3 november was er een optreden van Steven Kazàn voor bewoners en cliënten van Woonzorg Flevoland. Steven liet de meest uiteenlopende spectaculaire goocheltrucs zien, dit deed hij met veel humor.

   

   

 • Afbeelding bij het bericht"Viervoudig PREZO Goud voor onze Thuiszorg!"

  Viervoudig PREZO Goud voor onze Thuiszorg!

  Op 6 en 7 november vond de PREZO audit plaats voor onze Thuiszorg. De onderdelen Huishoudelijke Ondersteuning, Ondersteuning Thuis, Dagbesteding en Wijkverpleging zijn door de auditoren van Perspekt getoetst. We zijn ontzettend trots dat het alle vier onderdelen gelukt is om het gouden PREZO keurmerk te behalen!

   

 • Afbeelding bij het bericht"Gratis glucosetest bij Woonzorg Flevoland tijdens de diabetesweek"

  Gratis glucosetest bij Woonzorg Flevoland tijdens de diabetesweek

  Op woensdag 14 en donderdag 15 november kunnen belangstellenden gratis hun glucosegehalte in hun bloed laten testen bij Woonzorg Flevoland. 

   

   

   

 • Afbeelding bij het bericht"ActiZ steunt plan van aanpak Langer Thuis"

  ActiZ steunt plan van aanpak Langer Thuis

  Op 1 november 2018 heeft ActiZ zich bestuurlijk verbonden aan het plan van aanpak Langer Thuis. Namens de kerngroepen Zorg Thuis en Revalidatie en Herstel heeft John Bos (lid van de kerngroep Zorg Thuis en bestuurder van Woonzorg Flevoland) dit gedaan door symbolisch het logo van ActiZ op het plan van aanpak te plakken. ActiZ onderschreef al eerder de uitgangspunten dit programma en vanuit de Kerngroepen Revalidatie en Herstel en Zorg Thuis is intensief meegedacht over de inhoud van het plan van aanpak.

Eerdere berichten

Contact

Voor vragen over nieuwsberichten kunt u contact opnemen met PR & Communicatie via

T  (0320) 229 232 / 139
E  info@woonzorgflevoland.nl