Nieuws

 • Afbeelding bij het bericht"Lelystad Airport vervult de wens van cliënten Woonzorg Flevoland met een wensrondvlucht boven Lelystad."

  Lelystad Airport vervult de wens van cliënten Woonzorg Flevoland met een wensrondvlucht boven Lelystad.

  Op donderdag 19 juli hebben drie cliënten van Woonzorg Flevoland een wensvlucht boven Lelystad gemaakt. De rondvlucht is mogelijk gemaakt door Lelystad Airport en is een match van de Lelystadse Uitdaging.

 • Afbeelding bij het bericht"Blog: Gastvrij op klantreis"

  Blog: Gastvrij op klantreis

  Gastvrijheid, een mooi container begrip waar iedereen een beleving bij heeft. Gastvrijheid, wat is dat eigenlijk? Volgens de Dikke van Dale is gastvrijheid: ”1. gulheid in het onthalen of herbergen van gasten; synoniem: hospitaliteit • de plicht, de deugd der gastvrijheid. 2. het opnemen resp. opgenomen-worden als gast • gastvrijheid aanbieden, bewijzen, genieten, verlenen.”

  Wikipedia houdt er een andere definitie op na: “Gastvrijheid is het gebruik gastvrij te zijn, en ook het gastvrij handelen zelf, dat wil zeggen het ontvangen en onderhouden van gasten, bezoekers of vreemdelingen, in vrijheid en goede wil.” Een door experts (Mood Maker, Hokkeling en De la Mar, 2012) gebruikte definitie van gastvrijheid is: “Het prettige, welkome gevoel dat de gast beleeft bij het contact met de gastheer en de dienst van het bedrijf”.

 • Afbeelding bij het bericht"Subsidie toegekend voor Dementheek Lelystad"

  Subsidie toegekend voor Dementheek Lelystad

  Woonzorg Flevoland heeft een subsidie van 77.900 euro toegekend gekregen van de gemeente Lelystad voor het starten van een dementheek, in samenwerking met Alzheimer Flevoland, Welzijn Lelystad en overige partners uit het Netwerk Dementie en het Mantelzorgconvenant.

 • Afbeelding bij het bericht"Zomerzon! Tips voor activiteiten in de zomer"

  Zomerzon! Tips voor activiteiten in de zomer

  De zomer is begonnen. De tijd van het jaar voor een praatje over de schutting en een kop koffie onder de parasol. Ook voor een naaste met dementie doet de zomerzon (met mate) goed.

Eerdere berichten

Contact

Voor vragen over nieuwsberichten kunt u contact opnemen met PR & Communicatie via

T  (0320) 229 232 / 139
E  info@woonzorgflevoland.nl