De Wensboom op Beursvloer Lelystad

Afbeelding bij het bericht"De Wensboom op Beursvloer Lelystad"

Oude bomen moet je niet verplaatsen. Maar de wensboom van Woonzorg Flevoland wel! Dinsdag 28 november stonden we op de Beursvloer Lelystad waar we maar liefst vijf matches hebben gemaakt.

Zo gaan de medewerkers van Scouting JF Kennedy binnenkort een diner verzorgen voor een aantal van onze bewoners. Als tegenprestatie ontvangen zij een dinerbon voor Hanzeborg of Uiterton voor zes personen. Stichting VAC gaat een ontbijtje op bed regelen voor vier bewoners. Daar tegenover staat dat zij zelf mogen mee-ontbijten. Vastgoedadviseur KramerKraakman gaat met een bewoner op de duofiets en wandelen met de rolstoel, in ruil voor een netwerkgesprek met ons management.

Er zijn ook nog een aantal wensen van onze bewoners vervuld zonder tegenprestatie. Zo was er een bezoeker die binnenkort met haar moeder naar Paleis het Loo gaat, zij vervult een wens van twee van onze bewoners door hen mee te nemen. 

De Beursvloer Lelystad is een jaarlijks terugkerend evenement waar Lelystadse bedrijven en maatschappelijke organisaties vraag en aanbod aan elkaar aanbieden met het doel om de Lelystadse samenleving te versterken. Dit jaar vond de Beursvloer plaats bij het MBO College Lelystad.

De wensboom van Woonzorg Flevoland is in 2014 gemaakt door scholieren van de SGL en medewerkers van woningcorporatie Centrada. De bewoners van de Hanzeborg kunnen een wens doen en deze via speciale wenskaartjes in de boom hangen. Bezoekers en medewerkers van de Hanzeborg kunnen vervolgens hun best gaan doen deze wensen uit te laten komen.