Familieconcert Hanzeborg 15 maart

Afbeelding bij het bericht"Familieconcert Hanzeborg 15 maart"

Na het succes van voorgaande jaren is er in de Hanzeborg in Lelystad op zondag 15 maart wederom een familieconcert.

Het familieconcert voor (buurt) bewoners, familieleden en andere belangstellenden begint om 14.30 uur. Diverse musici, onder andere uit Flevoland, zullen het publiek verrassen met geweldige muziek. Woonzorg Flevoland nodigt u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

Huiselijk karakter en gevarieerd programma
Het familieconcert in de Hanzeborg heeft een huiselijk karakter en biedt een brede variatie aan diverse muziekstijlen zoals klassiek / romantische muziek en evergreens , gespeeld op uiteenlopende muziekinstrumenten waaronder piano, viool en klarinet. Het gevarieerde programma bestaat uit twee onderdelen. Er wordt gestart met licht- klassieke en romantische muziek, met onder andere piano , piano, viool en klarinet. Na de pauze spelen klarinetleerlingen samen met piano. De middag wordt besloten met een optreden van leerlingen van de Scholengemeenschap Lelystad. Zij presenteren een zeer gevarieerd muziekonderdeel tot slot. Kortom: puur plezier voor jong en oud, waarbij het publiek op lichtvoetige wijze in contact wordt gebracht met verschillende goed in het oor liggende genres.

Ontmoeting en interactie in de Hanzeborg
Hanzeborg beschikt over een ruime centrale hal welke is voorzien van een prachtige vleugel met bijbehorende akoestiek. Door diverse culturele activiteiten aan te bieden, draagt de Hanzeborg op een eigentijdse wijze bij aan ontmoeting en interactie tussen inwoners van Lelystad. Ook de bewoners van de Hanzeborg kunnen deelnemen en kennismaken met het culturele aanbod.

Toegang en aanmelden
De toegang is geheel gratis en iedereen is van harte welkom. De deuren gaan open om 14.00 uur. Het concert begint om 14.30 uur. Er is een maximaal aantal plaatsen beschikbaar. Indien u verzekerd wilt zijn van een plek, kunt u zich tot uiterlijk 13 maart aanmelden bij de receptie van de Hanzeborg via tel. 0320 – 229111. Locatie: Hanzeborg, Koningsbergenstraat 201A, 8232 DC Lelystad.