Kom erbij! Ontmoetingsmiddag in de Hanzeborg.

Afbeelding bij het bericht"Kom erbij! Ontmoetingsmiddag in de Hanzeborg."

Donderdag start de week tegen eenzaamheid. Landelijk wordt er aandacht gevraagd voor dit probleem en Woonzorg Flevoland ondersteunt deze aandacht van harte. 

Ontmoetingsmiddag in de Hanzeborg
Wist u dat er meer dan 1 miljoen Nederlanders zijn die zich sterk eenzaam voelen? Stichting Coalitie Erbij, heeft het initiatief genomen om diverse ‘Kom erbij’ evenementen te organiseren en Woonzorg Flevoland organiseert daarom op 27 september een ‘Kom erbij Ontmoetingsmiddag’. Vanaf 14.00 uur bent u van harte welkom bij de Hanzeborg aan de Koningsbergenstraat 201A in Lelystad. Woonzorg Flevoland verwelkomt u graag onder het genot van een kop koffie of thee. Er staan deze middag  diverse interesses/hobby’s centraal. 

Een maatje
Woonzorg Flevoland ervaart dagelijks bij haar cliënten dat er behoefte is aan een maatje. Iemand bij wie ze zich op hun gemak voelen en waar er echt aandacht en tijd kan worden geschonken aan elkaar. Of het nu gaat om een goed gesprek, boodschappen doen, een mooie wandeling maken of een gezellig spelletje, de wensen zijn zeer divers.

Vrijwilliger worden
Wij zijn dan ook altijd op zoek naar vrijwillige maatjes om onze verschillende teams te versterken. Wilt u informatie dan kunt u bellen naar 0320 229 222 en vragen naar Jeanine Marrink. Samen met haar kunt u de mogelijkheden bekijken. Mailen kan ook via jmarrink@woonzorgflevoland.nl. Ga samen met ons de strijd aan tegen eenzaamheid!