Nieuwe kunstexpositie geopend in de Hanzeborg

Afbeelding bij het bericht"Nieuwe kunstexpositie geopend in de Hanzeborg"

Afgelopen zondag werd, onder grote belangstelling, de nieuwe kunstexpositie geopend in de Hanzeborg.

Na de officiële opening van de kunstexpositie door Yvonne van Oirschot en de tentoonstelling van bewoners en personeelsleden door Gerdien Sloot (locatiedirecteur Hanzeborg), was er gelegenheid om de diverse werken te bekijken en in contact te komen met de kunstenaars en deelnemers van de tentoonstelling.

Salonorkest Panta Rhei, bestaande uit muzikanten: Hanneke Hogenboom & François Hogenboom (viool), Jan Eulen (klarinet), Marcel van Dijk (cello) en Karel Meijer (piano) trad op met een mooi concert. De aanwezigen konden hier onder het genot van een hapje en drankje van genieten.

De kunstexpositie en tentoonstelling zijn tot en met 23 februari 2015 te bezichtigen in Plein 201 en de ruimtes van Woonzorg Flevoland. De tentoonstelling bestaat uit schilderijen en sieraden en diverse boeiende werken van bewoners en personeelsleden van woonzorglocatie de Hanzeborg. Zij hebben werken gemaakt van papier-maché, foto’s, tekeningen, houtsnijwerk, filmcamera’s, autootjes en zelf gemaakte poppen. Daarnaast is er een foto expositie over de bewoners van de Hanzeborg met het thema Wens beroepen.