Nieuwe theatervoorstelling Jong & Oud, Liefde en Lelystad

Afbeelding bij het bericht"Nieuwe theatervoorstelling Jong & Oud, Liefde en Lelystad"

Na het stralende succes van de theatervoorstelling Jong & Oud in 2014 komen, Woonzorg Flevoland en De Kubus ook dit jaar met een bijzonder theaterproject.

Een flinke groep ouderen en jongeren heeft de afgelopen maanden samengewerkt aan de muzikale en beeldende theatervoorstelling ‘Jong en Oud, Liefde en Lelystad’. Door elkaar te leren kennen en het uitwisselen van verhalen komen de werelden van jongeren en ouderen samen in een toneelstuk.

Jong en oud werken samen
Vier ouderen en drie jongeren uit Lelystad spelen de hoofdrol en werkten intensief samen om de voorstelling inhoud te geven. Hierdoor is er een muzikaal toneelstuk ontstaan over het leven in Lelystad én over jong en oud. Door de samenwerking tussen jongeren en ouderen krijgen zij meer begrip voor elkaar. Ontstaat er zelfs liefde?
In totaal zijn er meer dan 50 jongeren en ouderen actief betrokken in de rol van o.a. acteur, technicus, koorlid, decorbouwer en danser. Dit alles onder begeleiding van twee ervaren theatermakers: Thomas van der Ham - theatermaker en Jan Krol - Consulent Belevingsgerichte Zorg van Woonzorg Flevoland.

Data en reserveren
De theatervoorstelling, ‘Jong en oud, liefde en Lelystad’ speelt op 12 en 19 maart, vanaf 20.00 uur in De Kubus te Lelystad. Tevens spelen er een drietal besloten voorstellingen. Het belooft een feest te worden voor iedereen: jong én oud! Voor meer informatie of het reserveren van kaarten, kunt u contact opnemen via email: hanzeborg@gmail.com
De theatervoorstelling Jong en Oud is mede mogelijk gemaakt door: Oranje Fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds, RCOAK, Fonds voor cultuurparticipatie, Fonds Sluyterman van Loo, De Kubus en Woonzorg Flevoland.