Smakelijk en geslaagd benefietdiner

Afbeelding bij het bericht"Smakelijk en geslaagd benefietdiner"

Speciaal in het kader van ons 20-jarig bestaan, organiseren wij op 1 oktober voor de bewoners van de Hanzeborg, De Uiterton, Vergeten Landleven en de Bolder twee optredens door Willeke Alberti. Zonder twijfel zullen deze optredens veel plezier en onvergetelijke momenten opleveren voor de bewoners en hun begeleiders. 

Om de optredens van Willeke Albert financieel mogelijk te maken, namen verschillende zakelijke relaties en partners op 20 september deel aan een speciaal benefietdiner. Zij genoten van een heerlijk vijfgangendiner, samengesteld door Martijn van Wegen, chef-kok van restaurant Applaus in Lelystad en bereid door onze eigen chef-koks. De combinatie van kwalitatief bereide, verse producten en het gezelschap van bewoners aan tafel, viel duidelijk in de smaak.

Wij bedanken de volgende organisaties hartelijk voor hun bijdrage aan deze avond en de optredens van Willeke Alberti: Odet en Zo,  Duni, Voclarion, Welzijn Lelystad, Van Wijnen, Coresta, Multifood, Hak & Rein Vos Notarissen, Bert Muller Grootkeukentechniek, Apotheek Ex Aqua, Diabolo, Excentel, Verspreidingsburo Gemo en Okkerse en Schop Advocaten.