Woonzorg Flevoland biedt Individuele begeleiding en Dagbesteding op maat

Afbeelding bij het bericht"Woonzorg Flevoland biedt Individuele begeleiding en Dagbesteding op maat"

Woonzorg Flevoland start in juli met het aanbieden van ondersteuningsarrangementen in de vorm van Individuele begeleiding en Dagbesteding in Almere voor mensen met cognitieve problemen. Met deze stap wordt de dienstverlening, die op dit moment bestaat uit Huishoudelijk ondersteuning, (Wijk)verpleging, en verzorging, verder uitgebreid.

Begeleiding
De dagbesteding en individuele begeleiding van Woonzorg Flevoland is gericht op mensen met cognitieve problemen. Dit kan bijvoorbeeld gaan om concentratieproblemen, niet aangeboren hersenletsel, problemen met herkenning en geheugen problemen. De individuele begeleiding en dagbesteding  helpt cliënten om, binnen hun eigen mogelijkheden, langer zelfstandig te kunnen blijven wonen. Zowel bij de dagbesteding als de individuele begeleiding wordt gebruik gemaakt van de specialistische kennis en kunde van de casemanagers dementie.

Dagbesteding
De dagbesteding wordt vanuit verschillende locaties in Almere aangeboden, onder andere in Zorgresidentie Reedewaard. Vanuit een sfeervolle huiskamer wordt een zinvolle en gestructureerde daginvulling geboden aan cliënten die behoefte hebben aan sociale contacten of waarvan de mantelzorger ontlast moet worden.

Ondersteuning nodig?
Heeft u behoefte aan ondersteuning, dan kunt u terecht bij het wijkteam bij u in de buurt. De participatie adviseur bespreekt met u wie u kan helpen en wat u zelf kunt doen. De participatie adviseur kan u helpen met Woonzorg Flevoland in contact te komen. Voor vragen over onze dienstverlening kunt u terecht bij ons zorgadviesteam op T. 036 52 56 820 of kijk op www.woonzorgflevoland.nl/thuiszorg-almere.

Download hier onze flyer of ga direct naar de webpagina.