Woonzorg Flevoland op Forever Young Festival

Afbeelding bij het bericht"Woonzorg Flevoland op Forever Young Festival"

Ook dit jaar is Woonzorg Flevoland weer aanwezig op het geweldig leuke festival Forever Young! 22 augustus verrijst dit kleurrijke festival weer aan de Esplanade in Almere Centrum. Het festival is enorm divers met onder andere prachtige spiegeltenten, kleine theatertentjes, workshops, een reuzenrad en ludieke straatartiesten. Samen met de sfeervolle aankleding en een nostalgische kermis is dit het festival waar alle 65 plussers bij moeten zijn.

Wij steunen dit festival omdat wij met de toenemende vergrijzing ook steeds meer eenzaamheid zien. Daarom stimuleren wij Initiatieven die positief bijdragen aan het verbinden van ouderen. Het Forever Young Festival is een mooie gelegenheid voor zowel onze cliënten als mantelzorgers om er een dagje even helemaal uit te zijn.

Iedere 65-plusser mag 1 begeleider meenemen van minimaal 18 jaar of ouder. Het festival vind plaatst op de Esplanade in Almere Centrum op woensdag 22 augustus van 10:00 tot 20:00 uur.

 

Meneer Jandroep is ook aanwezig op het festival! Hij kijkt uit naar een gezellige dag waarbij hij lekker kan dansen. Kom jij ook??

Wil jij (samen) op de foto met jouw lievelingsartiest? Bezoek dan onze Fotohoek op het festival terrein! 

 

Meer informatie over het festival of kaarten aanvragen? Klik hier voor meer informatie. Klik hier voor tickets.