Mantelzorgondersteuning lelystad

 

Als u voor een zieke of gehandicapte in uw naaste omgeving zorgt, dan bent u een mantelzorger. Mantelzorg wordt meestal gegeven door de partner, kinderen, familie, vrienden of buren. Daarbij kunt u vaak wel wat ondersteuning gebruiken. Bij Woonzorg Flevoland bieden wij u deze mantelzorgondersteuning.


Wij werken graag samen met mantelzorgers om het welbevinden van hun familielid te bevorderen. Wij waarderen de ondersteuning van mantelzorgers, maar begrijpen ook dat op den duur deze 'vanzelfsprekende' zorg zwaar kan worden.


Mantelzorgondersteuning in lelystad
Als u in uw rol van mantelzorger ondersteuning nodig heeft, kunt u bij ons terecht. Wij helpen u bij alle praktische activiteiten die uw zorg als mantelzorger kunnen verlichten. Bijvoorbeeld maaltijdvoorziening, vervoer of dagopvang voor uw naaste.

Het kan zijn dat u eens wilt praten over uw situatie en over uw rol als mantelzorger. Dit kan tijdens een gesprek met onze contactverzorgenden of psychologen.


Themabijeenkomsten voor mantelzorgers
Het kan prettig zijn om met lotgenoten van gedachten te wisselen. Dat kan tijdens de themabijeenkomsten voor mantelzorgers. U krijgt praktische informatie en deelt uw ervaringen.


Wilt u meer weten over mantelzorgondersteuning?
Neem dan contact op met onze mantelzorgcoördinator, Marlene Trompetter, via trompetter@woonzorgflevoland.nl of download de brochure Mantelzorg

Mantelzorg

Als mantelzorger weet u als geen ander wat de wens van u naaste is.  

Andere diensten van Woonzorg Flevoland