PG+ team Lelystad Lelystad

Direct
contact
0320-
229 173

🠄 Terug naar overzicht

PG+ team Lelystad

Als u vergeetachtig of dement wordt, kunt u vaak lastig inschatten welke zorg u nodig heeft. Uw partner en familieleden proberen vaak te ondersteunen en u de juiste zorg te bieden. Wanneer u meer dementiezorg nodig heeft, kan er een moment komen dat er zorg van derden nodig is. Het gespecialiseerd team, het PG+ team in Lelystad kan u deze dementiezorg bieden.

Het PG+ team van Woonzorg Flevoland

Mensen met dementie (psychogeriatrie = PG) zijn vaak afhankelijk van verschillende soorten zorg en dienstverlening. Daarom werken wij met een professioneel en breed samengesteld team. Het bijzondere van dit  gespecialiseerde team is dat we alle zorgvragen op het gebied van dementie vanuit één team leveren. Zo kunnen wij een compleet pakket aanbieden: hulp bij het huishouden, verzorging en verpleging, dagverzorging en dagbehandeling, warme maaltijden aan huis, vervoer, personenalarmering (bijvoorbeeld de zgn. Zorgriem), mantelzorgondersteuning, consultatie aan de huisarts en andere behandelaars. Samen met de opnamemogelijkheden in onze woonzorglocaties, kunnen wij kortdurende of crisiszorg leveren als dit nodig is. Kortom: maatwerk, zodat u de dementiezorg krijgt die nodig is.

Hoe kunt u gebruik maken van de zorg van het PG+ team?

De zorgadviseurs van Woonzorg Flevoland kunnen u alles vertellen over zorg via Woonzorg Flevoland. U kan het contactformulier op de website invullen via de onderstaande link of rechtstreeks contact opnemen via 0320-229173.

PG+ team Woonzorg Flevoland

Meer lezen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Bent u tevreden met Woonzorg Flevoland?

Geef uw waardering zodat wij onze zorg
nog beter kunnen maken.

8