Studentenkamers Vergeten Landleven

Woonzorg Flevoland heeft woonruimte beschikbaar voor twee studenten op de prachtige locatie Vergeten Landleven (Groene Velden). Ben je op zoek naar een eigen plek, houd je van ruimte en groen en wil je ook een aantal uur per week vrijwilligerswerk verrichten? Woonzorg Flevoland biedt 2 unieke appartementen aan!

 

Maarten Meesters, Directeur van de Uiterton vertelt hoe deze twee woningen zijn ontstaan: “Sinds de opening van Vergeten Landleven hebben we boven een prachtige ruimte. In eerste instantie hadden wij deze ingericht voor familieleden, als logeerverblijf. In de praktijk wordt hier eigenlijk geen gebruik van gemaakt. Betaalbare ruimte voor studenten is schaars, wij zagen daarmee een kans om in deze behoefte te voorzien. Daarnaast zijn extra handen om de bewoners te helpen meer dan welkom en halen we ook weer een stukje van de buitenwereld naar binnen met jonge mensen in huis.”

Een eigen plek
De woonruimte heeft een oppervlakte van 30m2 met eigen keukentje en badkamer. Je woont geheel zelfstandig. De entree is via de gezamenlijke ingang met de bewoners. De huur bedraagt €250, - per maand inclusief gas/water/licht.

Een steentje bijdragen
In ruil voor de lage woonlasten vragen we een paar uur per week van de tijd van de studenten. Dit gaat in goed onderling overleg. Maarten Meesters: “Je kunt hierbij denken aan het maken van een wandeling, het lezen van de krant, het bijhouden van de tuin, theedrinken, verzorgen van de dieren, iets repareren, et cetera. Er is altijd genoeg te doen bij ons op Vergeten Landleven.”

Solliciteren
Om in aanmerking te komen voor de woonruimte vragen wij je onderstaand formulier in te vullen en je sollicitatiebrief in te vullen. In de brief geef je een duidelijke toelichting en motivatie. We horen ook graag welke opleiding je volgt, wat je hobby’s zijn en welk vrijwilligerswerk goed bij je past. Wordt je uitgenodigd dan volgt uiteraard ook een rondleiding op Vergeten Landleven en een kennismaking met bewoners.

 

Sollicitatie kamer Vergeten Landleven

Max. 25,00MB