Thuiszorg

Woonzorg Flevoland - Thuiszorg biedt alle zorg en diensten die nodig zijn om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Hierbij kunt u denken aan verzorging & verpleging, hulp in de huishouding, begeleiding bij het dagelijks leven, warme maaltijden aan huis, zorgalarmering en ons speciale zorgteam voor mensen met dementie.

Wij zijn een innovatieve organisatie met een heldere en eigentijdse visie op zorg en welbevinden. Als het gaat om de wensen van onze klanten zijn wij respectvol en flexibel. Wij denken altijd in mogelijkheden.

Voor wie?
Onze zorg en diensten zijn erop gericht om iedereen met lichamelijke en psychogeriatrische (bijv. dementie) zorgvragen die ondersteuning én zorg te bieden die zij nodig hebben om zo lang mogelijk thuis, in de eigen vertrouwde omgeving, te kunnen blijven wonen.

Goede zorg
Veilige en verantwoorde zorg vinden wij vanzelfsprekend. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zich thuis én gerespecteerd voelen.  Het is onze uitdaging om de zorg en diensten van Woonzorg Flevoland nog beter te maken en af te stemmen op de wensen van onze klanten. Wij denken in mogelijkheden en zijn creatief als het gaat om het beantwoorden van hun vragen. Daarbij maken wij gebruik van de nieuwste inzichten en technologieën. Naast onze medewerkers hebben mantelzorgers én vrijwilligers een belangrijke plaats in onze dienstverlening. Zij weten als geen ander wat de wensen en verlangens van hun naasten zijn. Daar leren wij graag van!

Aanvragen Thuiszorg
Wilt u meer weten over de Thuiszorg in Lelystad en Almere of bent u geinteresseerd in één van onze thuiszorgdiensten? Belt u dan naar één van onze zorgadviseurs of loop vrijblijvend even langs.
Lelystad T. 0320 - 229 173 - Koninsgbergenstraat 201 (Hanzeborg)
Almere T. 036 - 303 5120/036-5256820 Kerkstraat 98-100 (Reedewaard)

Carenzorgt

Leven met zorg betekent vaak dat verschillende personen zich met uw welzijn bezighouden; thuiszorg, huisarts, fysiotherapeut en misschien  familie en kennissen. Al deze mensen hebben in de meeste gevallen wekelijks contact met u en staan bij u op ‘de planning’. Dan is het ontzettend handig dit in één gezamenlijke agenda bij te houden. Dat kan met Carenzorgt. De digitale agenda van Carenzorgt zorgt voor een duidelijk overzicht en snelle communicatie.

Via een beveiligde website kunt u de mensen uitnodigen die u toegang tot uw agenda wilt geven. In de agenda ontstaat een duidelijk overzicht van taken die in een week worden gedaan en door wie de taken worden gedaan. Iedereen die betrokken is ziet wie u allemaal helpen en wat er speelt. Zo is iedereen met elkaar verbonden.

Vanuit de agenda kunt u ook berichtjes sturen, zodat u niet iedereen hoeft te bellen en te e-mailen. Iemand anders die aangesloten is kan ook berichtjes sturen. Een eenvoudige manier om met uw (wijk)verpleegkundige te communiceren.

Wilt u meer weten over Carenzorgt? Vraag er naar bij uw (wijk)verpleegkundige of neem contact op met zorgadvies via telefoonnummer 036 5256820 of e-mail zorgadvies@woonzorgflevoland.nl.