Viervoudig PREZO Goud voor onze Thuiszorg!

Direct
contact
0320-
229 173

🠄 Terug naar overzicht

Viervoudig PREZO Goud voor onze Thuiszorg!

Op 6 en 7 november vond de PREZO audit plaats voor onze Thuiszorg. De onderdelen Huishoudelijke Ondersteuning, Ondersteuning Thuis, Dagbesteding en Wijkverpleging zijn door de auditoren van Perspekt getoetst. We zijn ontzettend trots dat het alle vier onderdelen gelukt is om het gouden PREZO keurmerk te behalen!

Betrokkenheid bij de zorg en welzijn van cliënten
Lydianne Vermeulen, stafmedewerker Kwaliteit en beleid bij Woonzorg Flevoland: “De auditoren waren onder de indruk van de trots waarmee medewerkers spreken over Woonzorg Flevoland en van hun betrokkenheid bij de zorg en welzijn van onze cliënten. Het viel de auditoren ook op dat onze cliënten zeer tevreden zijn. Natuurlijk zijn er ook punten waar we nog op kunnen verbeteren, maar we zijn enorm trots dat we dit met elkaar hebben bereikt. Een welverdiende pluim voor alle medewerkers! De komende tijd gaan we met enthousiasme de verbeterpunten oppakken.”

Over PREZO
PREZO – PRE(staties) in de ZO(rg)-  is een landelijk kwaliteitskeurmerk voor verantwoorde zorg en verantwoord ondernemerschap. De toekenning gebeurt door het onafhankelijk en geaccrediteerd kwaliteitsinstituut Perspekt.

Meer lezen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Bent u tevreden met Woonzorg Flevoland?

Geef uw waardering zodat wij onze zorg
nog beter kunnen maken.

8