Vrijwilliger in de zorg

Direct
zorgadvies
0320-
229 173

🠄 Terug naar overzicht

Vrijwilliger in de zorg

Vrijwilligers in de zorg zorgen voor waardevolle aandacht. Mede dankzij hen kunnen wij leuke en zinvolle activiteiten en aandacht bieden aan de bewoners van onze locaties en aan thuiswonende ouderen. Deze vrijwilligers zijn enorm belangrijk!

Welk vrijwilligerswerk past bij jou?

We hebben veel mogelijkheden qua vrijwilligerswerk. We gaan samen kijken naar waar jouw kwaliteiten liggen: wat vind je leuk om te doen en wat kun je goed? Voorbeelden van mogelijkheden zijn:

  • het vervullen van de rol van gastvrouw/-heer
  • helpen bij activiteiten zoals koffiedrinken, wandelen, verschillende clubjes etc.
  • het besturen van de rolstoelbus

Ook zijn we flexibel in het aantal uur. We kijken samen wat voor jou het beste past. Elke week even een uurtje een potje schaken is bijvoorbeeld ook mogelijk. Het gaat om de aandacht, extra aandacht voor onze bewoners en cliënten.

Waarom is vrijwilligerswerk nou zo belangrijk?

Zoals eerder benoemd gaat het vooral om de extra (persoonlijke)aandacht. Even een potje schalen, samen een kopje koffie drinken, een rondje fietsen of een wandeling maken op een zonnige dag. Daarnaast kunnen wij met behulp van vrijwilligers meer activiteiten organiseren. Wij, maar vooral onze bewoners, cliënten en de mantelzorgers zijn je dan ook ontzettend dankbaar!

Wil jij vrijwilliger in de zorg worden?

Vrijwilliger in de zorg worden? Bekijk dan onze werken bij website eens. Hier hebben we een aantal voorbeelden op staan van wat jij als vrijwilliger voor ons zou kunnen betekenen. Heb je zelf nog een ander idee? Dan staan wij hier altijd voor open. Klik op de onderstaande link voor de website.

Vrijwilliger in de zorg

Je kan ook rechtstreeks contact opnemen met de vrijwilligerscoördinator Jeanine Marrink via het telefoonnummer 0320-229222 of per mail via jmarrink@woonzorgflevoland.nl.

Vrijwilliger bij Woonzorg Flevoland

Bekijk het onderstaande filmpje voor een impressie van vrijwilliger zijn bij Woonzorg Flevoland.

Meer lezen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Bent u tevreden met Woonzorg Flevoland?

Geef uw waardering zodat wij onze zorg
nog beter kunnen maken.

8