🠄 Terug naar overzicht

‘Werken in de zorg, mooier kan niet’

Met de slogan ‘ Werken in de zorg, mooier kan niet’ lanceren wij vandaag onze nieuwe website voor het werken bij Woonzorg Flevoland. Op deze website worden vacatures duidelijk weergegeven, kan er makkelijk gezocht en gesolliciteerd worden en vertellen medewerkers van Woonzorg Flevoland over het werken in de zorg.

Medewerkers vertellen het verhaal

In de nieuwe campagne ‘Werken in de zorg, mooier kan niet’ vertellen onze medewerkers het verhaal. Zo vertelt contactverzorgende Anita een prachtig verhaal over een van haar ervaringen: “We hadden een meneer die ernstig ziek was met nog twee laatste wensen. Het was zo’n mooie ervaring om deze wensen in vervulling te laten gaan, hij genoot er echt van.” Ook huishoudelijk ondersteuner Amanda deelt haar ervaringen: “Het in contact komen met verschillende mensen en hen te kunnen ondersteunen en helpen: na zes jaar heb ik het nog steeds reuze naar mijn zin!”

Tekort aan medewerkers in de zorg groeit

Door het delen van de ervaringen van medewerkers, hopen we andere mensen (ook die nog niet in de zorg werken) te inspireren en kennis te laten maken met het werken in de zorg. Het aantal banen in de zorg blijft nl. groeien. Dit jaar zijn er zo’n 130.000 vacatures, blijkt uit nieuwe cijfers van het UWV. Een uitdaging voor iedere zorgorganisatie in Nederland, zo ook voor ons. Door het nieuwe platform zijn de vacatures en ervaringen van de huidige medewerkers toegankelijker dan op de huidige website.

Solliciteer snel en gemakkelijk in de zorg

Op de nieuwe website van Woonzorg Flevoland is het solliciteren erg gemakkelijk gemaakt. Zo kun je solliciteren, zonder direct je CV en motivatiebrief op te sturen. Ideaal als je bijvoorbeeld op je telefoon zoekt naar vacatures. Daarnaast biedt de website de mogelijkheid om via een video te solliciteren. En zijn er vragen over bepaalde vacatures? Via WhatsApp komt de sollicitant gemakkelijk in contact met de medewerkers van Woonzorg Flevoland. Kijk voor meer informatie, de verhalen en uitdagende vacatures op www.werkenbijwoonzorgflevoland.nl.

Meer lezen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Bent u tevreden met Woonzorg Flevoland?

Geef uw waardering zodat wij onze zorg
nog beter kunnen maken.

8