Werken & Leren doe je bij Woonzorg Flevoland!

Woonzorg Flevoland is een innovatieve organisatie met een heldere en eigentijdse visie op zorg en welbevinden. Onze klanten zijn daarbij altijd het uitgangspunt. Wij zijn respectvol en flexibel als het gaat om de wensen van onze klanten. Wij gaan uit van mogelijkheden! Met 1.000 medewerkers én vrijwilligers zetten we ons daar dagelijks voor in.

Woonzorg Flevoland is een innovatieve organisatie met een heldere en eigentijdse visie op zorg en welbevinden. Onze klanten zijn daarbij altijd het uitgangspunt. Wij zijn respectvol en flexibel als het gaat om de wensen van onze klanten. Wij gaan uit van mogelijkheden! Met circa 1.000 medewerkers én vrijwilligers zetten we ons daar dagelijks voor in.

Werken bij Woonzorg Flevoland
Plezier in je werk. Dat vinden wij belangrijk. Daarom besteden wij niet alleen aandacht aan een prettige werksfeer maar ook aan goede werkomstandigheden. Je gaat werken in een hecht team met korte lijnen waarin jouw mening en beslissingen er toe doen. De cultuur binnen Woonzorg Flevoland wordt omschreven als: gezamenlijk, creatief, gemoedelijk, eerlijk & kleinschalig. Als medewerker krijg je de ruimte om ideeën en oplossingen aan te dragen en jezelf te blijven ontwikkelen.

Bij het medewerkers belevingsonderzoek scoorden wij een 7! We scoorden hoog op onderdelen als werkbeleving, aantrekkelijkheid van het werk en de gedragen visie en ambitie. Een resultaat waar we trots op zijn. Daarnaast is Woonzorg Flevoland óók genomineerd tot één van de vijf meest cliëntvriendelijke zorgorganisaties van Nederland. Een grote eer die alleen bereikt kan worden met tevreden en hardwerkende collega’s met een passie voor de zorg.

Leren bij Woonzorg Flevoland
Ontplooiing als (zorg)professional is ons uitgangspunt bij het creëren van een leeromgeving voor onze stagiaires, maar ook voor onze medewerkers. Door middel van een praktijkgerichte leer- en werkbenadering is er geen moment zonder actie. Je krijgt voldoende verantwoordelijkheden én vrijheid om jouw vakgebied je eigen te maken. Het is dan ook niet voor niets dat Woonzorg Flevoland is genomineerd voor het beste leerwerkbedrijf 2016 in Lelystad. Wil je meer weten over het leren bij Woonzorg Flevoland? Klik dan hier om meer informatie.

Net afgestudeerd?
Heb jij na al die jaren hard leren en werken eindelijk je diploma binnen? Van harte gefeliciteerd! Je bent nu een (young) professional die zich volledig op eigen manier mag toewijden aan jouw vakgebied. Bij ons ben je harte welkom om jezelf te verdiepen in de praktijk van jouw vakgebied.  Woonzorg Flevoland is namelijk altijd op zoek naar (jonge) talenten die zich graag verder willen ontwikkelen in het werkveld, ervaring op willen doen in de zorg en met een proactieve houding het allerbeste voor hebben met onze cliënten. Lees meer over wat wij jou allemaal kunnen aanbieden: www.woonzorgflevoland.nl/je-eerste-baan-een-topbaan

Skillslab Woonzorg Flevoland

Het Skillslab van Woonzorg Flevoland is een professionele leer-en trainingsomgeving waar professionals de kans krijgen om allerlei specifieke competenties en vaardigheden onder de knie te krijgen. Zowel verpleegkundigen als verzorgenden kunnen hier verpleegtechnische handelingen leren, oefenen en toetsen. In het Skillslab is ruimte voor 8 tot 12 personen en het beschikt over oefenpoppen en ander benodigd oefenmateriaal. Er zijn voldoende tafels en stoelen beschikbaar alsmede een groot flatscreen en flip-over, waardoor ook de theorie rondom de vaardigheden kan worden behandeld.  
U kunt ervoor kiezen om een training door Woonzorg Flevoland te laten verzorgen of het Skillslab los te huren. In dat geval zorgt u zelf voor het onderwijs.

Kosten
Afhankelijk van uw vraag kunnen wij voor u een programma met daarbij behorende kosten op maat samenstellen.  

Contact
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Annemarie Schellekens via opleidingen@woonzorgflevoland.nl. 

Word jij onze nieuwe collega?

Word jij onze nieuwe collega?

Verzorg jij graag mensen en wil je werken bij een van de vijf beste zorgorganisaties van Nederland? Je bent van harte welkom! Wij zoeken regelmatig nieuwe collega's.

Leren bij Woonzorg Flevoland

Ben jij op zoek naar een stageplaats, leerwerkplek of werkervaringsplaats? Wij bieden verschillende mogelijkheden.