Woonzorg Flevoland op Forever Young Festival

Direct
contact
0320-
229 173

🠄 Terug naar overzicht

Woonzorg Flevoland op Forever Young Festival

Ook dit jaar is Woonzorg Flevoland weer aanwezig op het geweldig leuke festival Forever Young! 22 augustus verrijst dit kleurrijke festival weer aan de Esplanade in Almere Centrum. Het festival is enorm divers met onder andere prachtige spiegeltenten, kleine theatertentjes, workshops, een reuzenrad en ludieke straatartiesten. Samen met de sfeervolle aankleding en een nostalgische kermis is dit het festival waar alle 65 plussers bij moeten zijn.

Wij steunen dit festival omdat wij met de toenemende vergrijzing ook steeds meer eenzaamheid zien. Daarom stimuleren wij Initiatieven die positief bijdragen aan het verbinden van ouderen. Het Forever Young Festival is een mooie gelegenheid voor zowel onze cliënten als mantelzorgers om er een dagje even helemaal uit te zijn.

Iedere 65-plusser mag 1 begeleider meenemen van minimaal 18 jaar of ouder. Het festival vind plaatst op de Esplanade in Almere Centrum op woensdag 22 augustus van 10:00 tot 20:00 uur.

Meneer Jandroep is ook aanwezig op het festival! Hij kijkt uit naar een gezellige dag waarbij hij lekker kan dansen. Kom jij ook??

 

Meer lezen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Bent u tevreden met Woonzorg Flevoland?

Geef uw waardering zodat wij onze zorg
nog beter kunnen maken.

8