Huishoudelijke Ondersteuning Lelystad

 

Onze ervaren huishoudelijke ondersteuners zorgen er samen met u voor dat uw huis schoon en leefbaar is.

Hulp in de huishouding in Lelystad
De huishoudelijke ondersteuners van Woonzorg Flevoland bieden u een helpende hand bij de verzorging van uw interieur als het huishouden voor u een te zware taak wordt. U blijft zelf verantwoordelijk voor uw huishouding. Onze huishoudelijke ondersteuners nemen die werkzaamheden over waar u moeite mee heeft, maar die u wel belangrijk vindt. Zij helpen u bijvoorbeeld graag bij huishoudelijke taken zoals stofzuigen, dweilen of sanitair schoonmaken.

Aanvraag huishoudelijke ondersteuning
U kunt zich aanmelden via het Sociale wijkteam in uw wijk.

Dienstenvoucher
Het Rijk heeft aan gemeenten de huishoudelijke hulptoeslag (HHT) beschikbaar gesteld om de werkgelegenheid voor thuishulpmedewerkers te behouden. De gemeente Lelystad stelt hiervoor de dienstenvoucher beschikbaar.  U betaalt voor een dienstencheque € 7,50. Met een dienstencheque kunt u 1 uur extra ondersteuning inkopen. De dienstenvoucher in Lelystad is voor inwoners die mantelzorger zijn, 75+ zijn of een Wmo voorziening hebben. Wilt u meer weten en een dienstenvoucher aanvragen? Kijk op de website van de gemeente Lelystad: www.lelystad.nl/dienstenvoucher of download hier de flyer.

Huishoudelijke ondersteuning

Omdat wij begrijpen dat u het liefst vertrouwde gezichten om u heen heeft, proberen wij ervoor te zorgen dat u steeds dezelfde huishoudelijke hulp krijgt. Is uw vaste hulp op vakantie of ziek? Dan zorgen wij zo snel mogelijk voor vervanging.

Andere diensten van Woonzorg Flevoland