logopedie Lelystad

 

Het duidelijk maken van uw wensen, uw mening of uw emoties is een belangrijk onderdeel in het dagelijks leven. Wanneer dit niet meer zo goed lukt, kan onze logopedist in lelystad u daarbij helpen.


De logopedist is deskundig op het gebied van stoornissen in spraak & taal, mondfuncties, slik problemen, ademhalings- en stemproblemen. 


Waar kan onze logopedist u bij helpen?
Als gevolg van bijvoorbeeld een beroerte, bij beginnende dementie of ten gevolge van het normale verouderingsproces kunt u te maken krijgen met belemmeringen in het spreken, het begrijpen, het lezen en schrijven, het horen of het eten en drinken. Onze logopedist onderzoekt, behandelt en begeleidt u als u moeite heeft met communiceren, eten of drinken.


Aanvragen logopedie
Wilt u meer informatie over logopedie? Of heeft u een specifieke vraag over de diensten van het Advies & behandelteam? Zij beantwoorden uw vragen graag. Het team is van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 uur en 17.00 uur bereikbaar op telefoonnummer (0320) 229 105 of per e-mail secretariaatbehandelteam@woonzorgflevoland.nl

 

 

Logopedie

Onze logopedist werkt samen met u aan uw vaardigheden om uw wensen, mening of emoties te uiten.

Andere diensten van Woonzorg Flevoland