Persoonlijke verzorging en verplegingin Lelystad en Almere

 

Als het moeilijker wordt om uzelf te verzorgen, dan helpen wij u graag. Wij bieden thuiszorg in de vorm van persoonlijke verzorging en verpleging.


Persoonlijke verzorging
Als de persoonlijke verzorging van uzelf of uw familielid niet meer zo goed lukt kan onze Thuiszorg u daarbij helpen. Onze thuiszorg ondersteunt u bij de verzorging die u zelf (tijdelijk) niet meer kunt doen, bijvoorbeeld bij het opstaan of naar bed gaan, wassen/douchen en aankleden, het aan- en uittrekken van steunkousen, eten en drinken of de toiletgang. Ook voor meer complexere persoonlijke verzorging kunt u bij ons terecht, zoals bijvoorbeeld voor het toedienen van medicijnen, het verzorgen van sondes, katheters of stoma's.


Verpleging
Onze thuiszorgmedewerkers bieden u goede zorg als u dat zelf of uw familielid niet meer zo goed lukt. Ook als dat tijdelijk nodig is. Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen bij het geven van een injectie of het innemen van medicijnen. Ook kunnen wij u verpleegkundige begeleiding bieden bij ziekte of hulp bij het aanleren van verpleegtechnische handelingen zoals injecteren. Onze verpleegkundige thuiszorg vindt in nauw overleg plaats met uw huisarts of behandelaar.


Hoe kunt u gebruik maken van deze zorg?
U kunt zich aanmelden via de wijkverpleegkundige van Woonzorg Flevoland of onze klantadviseurs. Ook kunt u zich aanmelden via het Sociale Wijkteam uit uw wijk. Soms kan het zo zijn dat uw huisarts u aanmeldt voor deze zorg. 

Wij hebben geen wachtlijst voor de wijkverpleging.

 

Persoonlijke verzorging & verpleging

Onze medewerkers staan 24 uur per dag voor u klaar. Ook als u onverwachts zorg nodig heeft én in de weekenden. 

Andere diensten van Woonzorg Flevoland