Volledig/Modulair

Heeft u een indicatie voor zorg met verblijf maar wilt u thuis blijven wonen? Of bent u in afwachting van een appartement in één van onze woonzorglocaties in Lelystad en heeft u 24 uur zorg nodig? Dan kunt u gebruik maken van het Volledig Pakket Thuis.


Volledig Pakket Thuis
Met het Volledig Pakket Thuis (VPT) krijgt u alle zorg en aandacht die u in een verpleeghuis zou krijgen, maar dan bij u thuis. Dag én nacht en zolang het kan. Ook als u onverwachts zorg nodig heeft, staan wij 24 uur per dag voor u klaar. Op deze manier kunt u zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Ook in de aanleunwoningen naast De Uiterton kunt u het Volledig Pakket Thuis ontvangen.

Het pakket omvat verzorging, verpleging en huishoudelijke hulp bij u thuis. Elke dag ontvangt u een warme maaltijd aan huis of kunt u gebruik maken van de restaurants in onze woonzorglocaties. Ook kunt u deelnemen aan recreatieve activiteiten en alle andere diensten van de Hanzeborg of De Uiterton. Hoe het pakket er voor u uit komt te zien, hangt af van uw indicatie en wordt in samenspraak met u vastgesteld.

Omdat u zorg thuis ontvangt, zijn zaken als uw huur of hypotheek en andere woonlasten (zoals gas, elektra, telefoon en verzekeringen) voor uw eigen rekening.

Modulair Pakket Thuis
Het Modulair Pakket Thuis (MPT) biedt u dezelfde zorg en aandacht als het Volledig Pakket Thuis. Waar het Modulair Pakket Thuis in verschilt, is dat u ervoor kan kiezen om slechts delen van het zorgpakket af te nemen.


Hoe kunt u gebruik maken van deze zorg?
U kunt zich aanmelden via onze zorgadviseurs. Zij kunnen al uw vragen beantwoorden en u helpen met het aanvragen van een indicatie, T 0320 - 229 173 of bezoek ons in Hanzeborg.

U leest meer over het Volledig Pakket Thuis in ons informatieblad.

Volledig / Modulair Pakket Thuis

Als u het Volledig Pakket Thuis ontvangt, kunt u medische zorg van ons Advies & behandelteam ontvangen als dat nodig is. Daarnaast kunnen zij ook uw huisarts of andere behandelaars adviseren.

Andere diensten van Woonzorg Flevoland