Warme maaltijden thuis in Lelystad

 

Bij Woonzorg Flevoland kunt u genieten van een warme maaltijd in onze restaurants. Daarnaast bezorgen wij warme maaltijden aan huis in Lelystad.

Warme maaltijden aan huis in Lelystad
Ontvangt u uw maaltijd graag thuis, dan bezorgen wij deze dagelijks bij u. Ongeacht waar u woont in Lelystad. wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Ingrid Josefsson via telefoonnummer 0320 229 107.  

Vindt u het gezellig om samen met anderen te eten? Dan verwelkomen wij u graag in één van onze restaurants.  Zowel ’s middags als ’s avonds serveren wij een 3-gangen menu waarbij u per gang een keuze kunt maken uit verschillende gerechten. Kiest u liever iets van ons à la carte menu of wilt uw bezoek mee-eten? Het kan allemaal

Kaarslichtdiner
Eén keer per maand wordt er in onze restaurants een Kaarslichtdiner georganiseerd. In sfeervol kaarslicht kunt u genieten van een heerlijk voorgerecht, hoofdgerecht en feestelijk dessert. Vaak is er live pianomuziek aanwezig. Het kaarslichtdiner staat garant voor een echt avondje uit. Voor meer informatie en reserveringen kunt u bij de recepties van De Uiterton en Hanzeborg terecht.

Roze Maaltijd in De Uiterton
De Roze Maaltijd* is een gezellig diner waar homoseksuelen, lesbische vrouwen, biseksuelen en transgenders uit Lelystad elkaar kunnen ontmoeten en kunnen genieten van heerlijk diner. Of u jong of oud bent, u bent van harte welkom. Ook mag u een introducé meenemen. Voor meer informatie en reserveringen kunt u bij de receptie van De Uiterton terecht.

* De Roze Maaltijd is een initiatief van Bureau Gelijke Behandeling Flevoland en woonzorglocatie De Uiterton

 

Andere diensten van Woonzorg Flevoland