Bent u op zoek naar zorgadvies?

Heeft u vragen over de zorg? Bent u op zoek naar zorgadvies? Bijvoorbeeld over hulp in de huishouding, onze zorglocaties of wijkverpleging? Onze zorgadviseurs staan voor u klaar. Vul het onderstaande contactformulier in en klik op verzenden. Uw vraag is onze zorg!

Overige vragen

Geen zorggerelateerde vraag? Vul dan het algemene contactformulier in!

Vul het onderstaande zorgformulier in voor uw zorgvraag:

MantelzorgerCliënt bij Woonzorg FlevolandIk zoek zorg voor mezelfAnders

WachtlijstenHuishoudelijke OndersteuningZorglocatiesThuiszorg/wijkverplegingOndersteuning thuis/maaltijden/alarmeringInventariserende vraag op toekomstAnders

 

Zorgadviesteam van Woonzorg Flevoland

Het zorgadviesteam van Woonzorg Flevoland helpt u graag bij uw zoektocht. Wij bieden een breed pakket van zorg en diensten en hebben daarbij toegang tot alle loketten waar zorg en diensten aangevraagd kunnen worden. Het voordeel is dat wij zorg en diensten goed op elkaar af kunnen stemmen. Daarnaast adviseren we u over uw totale zorg- en ondersteuningsvraag: van hulp bij het huishouden, lichamelijke zorg, dagbesteding of – begeleiding, complexe verpleegbehoeften, opname in een woonzorgcentrum, mantelzorgondersteuning en woningaanpassingen.

Zorgadvies Almere

Loopt u gerust naar binnen tijdens het spreekuur van onze zorgadviseurs in Almere, Kerkstraat 98 (klik op de onderstaande link voor een routebeschrijving). U bent welkom op dinsdagmiddag van 13:30 tot 16:30 en vrijdagochtend van 09:00 tot 12:30. De zorgadviseurs zijn telefonisch te bereiken via 036-525 6820.

Routebeschrijving spreekuur Almere

Zorgadvies Lelystad

In Lelystad kunt u van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 bij ons naar binnen lopen in de Hanzeborg, Koningsbergenstraat 201A (klik op de onderstaande link voor een routebeschrijving). De adviseurs in Lelystad zijn telefonisch te bereiken via: 0320-229173. Klik op de onderstaande link voor een routebeschrijving.

Routebeschrijving spreekuur Lelystad

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Bent u tevreden met Woonzorg Flevoland?

Geef uw waardering zodat wij onze zorg
nog beter kunnen maken.

8