Zorgtoppers in campagne IK ZORG

Direct
contact
0320-
229 173

🠄 Terug naar overzicht

Zorgtoppers in campagne IK ZORG

De sector Zorg en Welzijn heeft de komende jaren veel extra mensen nodig. Dit betekent dat meer mensen “moeten” kiezen voor een loopbaan in Zorg of Welzijn en deze ook blijven voortzetten. Daarom start de sector Zorg en Welzijn (samen met het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en campagnebureau PublicisOne) vanaf het najaar 2018 de landelijke publiekscampagne IK ZORG.

In deze campagne staan mensen die in zorg en welzijn werken centraal! In totaal worden er 72 locaties verspreid over alle provincies bezocht zodat er zo’n 500 verhalen opgehaald kunnen worden.

Deze week was de provincie Flevoland aan de beurt en o.a. Woonzorg Flevoland is uitgekozen mee te doen aan de campagne. Woensdag 15 augustus werden 4 van onze zorgtoppers op de gevoelige plaat vastgelegd én geïnterviewd. De mooiste foto werd meteen afgedrukt op groot posterformaat en mocht mee naar huis genomen worden.

Hieronder alvast een voorproefje van de middag en foto’s. Voor de foto’s in hoge resolutie moeten we nog even geduld hebben, maar zodra deze binnen zijn worden ook deze gedeeld!

IKZORG Woonzorg Flevoland

Meer lezen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Bent u tevreden met Woonzorg Flevoland?

Geef uw waardering zodat wij onze zorg
nog beter kunnen maken.

8