Bekijk de nieuwe video over het eerstelijnsverblijf in Almere

Direct
zorgadvies
0320-
229 173

🠄 Terug naar overzicht

Voor ons eerstelijnsverblijf (ELV) in Almere Haven maakten wij onlangs filmopnamen. Met als resultaat een nieuwe informatieve video waarin zorgspecialisten vertellen over deze locatie en de zorg die er geboden wordt.

Het ELV is er voor mensen die tijdelijk niet in hun thuissituatie kunnen verblijven, maar voor wie geen opname in een ziekenhuis of andere zorginstelling met medisch specialistische behandeling beschikbaar is. De zorg op deze afdeling is gericht op herstel en terugkeer naar huis. Op verzoek van uw huisarts of medisch specialist uit het ziekenhuis, kunt u hier tot maximaal 90 dagen verblijven (vergoed vanuit de zorgverzekeringswet).

Verzorgenden, verpleegkundigen en het specialistisch behandelteam doen er alles aan om cliënten en naasten te ontzorgen tijdens het verblijf en stemt de zorg af op de persoonlijke situatie.

Bekijk de video over het ELV in Almere:

Adres en contact

Kerkstraat 98 in Almere haven (locatie oude Raadhuis).

Voor meer informatie kunt u terecht bij onze Zorgadviseurs T. 036 – 52 56 820. U kunt tevens het contactformulier op de Zorgadvies pagina invullen.

Meer lezen

Volg ons op social media

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandWoonzorg Flevoland is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering