Benefietdiner Woonzorg Flevoland

Direct
zorgadvies
0320-
229 173

🠄 Terug naar overzicht

Smakelijk en geslaagd benefietdiner

Speciaal in het kader van ons 20-jarig bestaan, organiseren wij op 1 oktober voor de bewoners van de Hanzeborg, De Uiterton, Vergeten Landleven en de Bolder twee optredens door Willeke Alberti. Zonder twijfel zullen deze optredens veel plezier en onvergetelijke momenten opleveren voor de bewoners en hun begeleiders.

Optredens Willeke Alberti

Om de optredens van Willeke Alberti financieel mogelijk te maken, namen verschillende zakelijke relaties en partners op 20 september deel aan een speciaal benefietdiner. Zij genoten van een heerlijk vijfgangendiner, samengesteld door Martijn van Wegen, chef-kok van restaurant Applaus in Lelystad en bereid door onze eigen chef-koks. De combinatie van kwalitatief bereide, verse producten en het gezelschap van bewoners aan tafel, viel duidelijk in de smaak.

Wij bedanken de volgende organisaties hartelijk voor hun bijdrage aan deze avond en de optredens van Willeke Alberti: Odet en Zo,  Duni, Voclarion, Welzijn Lelystad, Van Wijnen, Coresta, Multifood, Hak & Rein Vos Notarissen, Bert Muller Grootkeukentechniek, Apotheek Ex Aqua, Diabolo, Excentel, Verspreidingsburo Gemo en Okkerse en Schop Advocaten.

benefietdiner Woonzorg Flevoland

Meer lezen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Bent u tevreden met Woonzorg Flevoland?

Geef uw waardering zodat wij onze zorg
nog beter kunnen maken.

8