Bezoek vanuit de politiek

Direct
zorgadvies
0320-
229 173

🠄 Terug naar overzicht

Tweede Kamerlid Sophie Hermans en VVD-lijsttrekker Janneke Sparreboom bezoeken woonzorglocatie Hanzeborg

Vandaag bezochten Sophie Hermans (Tweede Kamerlid VVD), Janneke Sparreboom (VVD-lijsttrekker in Lelystad) en vier kandidaten van de VVD in Lelystad, woonzorglocatie Hanzeborg. Een mooie kijk achter de schermen, praten over zorg verlenen en in gesprek met bewoners.

Een hele diverse dag

Het bezoek startte met een introductie over Woonzorg Flevoland door Bestuursvoorzitter John Bos en Directeur Hanzeborg Liselotte Klijn, gevolgd door een uitleg over onze belevingsgerichte manier van werken, door Jan Krol (Coach belevingsgericht werken). De politici waren zeer geïnteresseerd in en onder de indruk van de werkzaamheden van de zorgmedewerkers en de wijze waarop zij aandacht geven aan de bewoners.

Een bezoek aan woonzorglocatie Vergeten Landleven gaf de bezoekers een goed beeld van het kleinschalig wonen binnen Woonzorg Flevoland. Men was onder de indruk van de rust, sfeer en ruimte van de locatie. Na de rondleiding was er tijd voor een lunch met bewoners van de Hanzeborg; met elkaar in gesprek over het wonen en leven in een woonzorglocatie.

Als afsluiting van het bezoek is er nog fanatiek gesjoeld door de VVD-kandidaten en de bewoners. Ook heeft één van de bezoekers iedereen in de hal getrakteerd op een prachtig pianoconcert en zijn de bewoners verrast met een mooi cadeau.

Politiek Woonzorg Flevoland

Meer lezen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bent u tevreden met Woonzorg Flevoland?

Geef uw waardering zodat wij onze zorg
nog beter kunnen maken.

8