Boosterprik voor bewoners

Direct
zorgadvies
0320-
229 173

🠄 Terug naar overzicht

Op 25 november 2021 is Woonzorg Flevoland gestart met het prikken van de boostervaccinatie bij bewoners. Bewoners die dit wilden, werd een booster toegediend als oppepper voor de werking van de eerste vaccinatieserie. Collega’s komen binnenkort ook in aanmerking voor de boostervaccinatie. Informatie hierover volgt zo snel mogelijk.

Extra vaccinatie
Een covid-19-boostervaccinatie is een extra vaccinatie. Deze wordt na een langere periode toegediend nadat de basisserie van de covid-19 vaccinatie is afgerond. Een booster is nodig als de beschermende werking van de eerste serie vaccins na verloop van tijd te veel afneemt.

Volg de laatste ontwikkelen via het RIVM
Woonzorg Flevoland volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus via het RIVM. Voor meer informatie over alles wat te maken heeft met het virus, verwijzen wij u naar de vragen en antwoorden op de website van het RIVM. Deze informatie wordt dagelijks aangepast naar de meest recente situatie. U kunt voor vragen ook contact opnemen met het speciale informatienummer van de overheid: 0800 1351.

Meer lezen

Volg ons op social media

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandWoonzorg Flevoland is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering