Burgemeester Adema verrast bewoners Hanzeborg met oranjegebak

Direct
zorgadvies
0320-
229 173

🠄 Terug naar overzicht

Bewoners van woonzorglocatie Hanzeborg in Lelystad zijn op Koningsdag verrast met oranjegebak, dat werd uitgedeeld door burgemeester Adema en de heer Luiting Maten van het Oranje Comité Lelystad.

In het oranje versierde Grand Café van de Hanzeborg was het ‘koffiemoment’ vanochtend op deze Koningsdag extra feestelijk. Na een welkomstwoord van burgemeester Adema genoten zo’n honderdvijftig bewoners van de Hanzeborg van heerlijk oranjegebak. De bewoners van woonzorglocatie De Bolder werden ook getrakteerd. Deze lekkernij werd aangeboden door het Oranje Comité Lelystad, één van de werkcommissies van de Stichting Evenementen Coördinatie Lelystad. De stichting houdt zich onder andere bezig met het opzetten van festiviteiten op Koningsdag alsook het verzorgen van Oranjegebak bij de verzorgingshuizen om de ‘Oranje Dag’ extra kleur geven.

Meer lezen

Volg ons op social media

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandWoonzorg Flevoland is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering