Woonzorg Flevoland maakt beeldbellen voor bewoners mogelijk

Omdat onze woonzorglocaties tijdelijk gesloten zijn i.v.m. het coronavirus, is het moeilijker in contact te blijven met uw familie. Niets kan het echte contact vervangen, maar om u extra te ondersteunen, hebben wij beeldbellen mogelijk gemaakt. U kunt zich hiervoor aanmelden via onderstaand formulier.

Hoe werkt het?

  • Vul eenmalig onderstaand aanmeldformulier in. Geef de naam van uw familielid door en naar welke dagen/momenten uw voorkeur uitgaat om te beeldbellen met hem/haar. Onze medewerkers maken na het eerste contact een nieuwe afspraak voor een volgende keer.
  • Wij helpen uw naaste met beeldbellen zodat u ons niet hoeft te bellen. Op deze manier past het beter in onze werkprocessen en kunnen we er speciaal tijd voor vrijmaken.
  • Het is vooralsnog niet mogelijk om een vaste dag of vast tijdstip af te spreken voor zowel werkdagen als in het weekend.
  • Om zoveel mogelijk bewoners deze mogelijkheid te kunnen bieden, vragen wij u om maximaal 10 minuten te bellen. Wij waarderen het als u hier rekening mee houdt.
  • Het bellen vindt plaats:
    ’s morgens tussen 11.00 en 12.00 uur
    ’s middags tussen 13.30 en 15.00 uur
  • Skype voldoet niet aan alle beveiligingseisen die de wet- en regelgeving stellen aan o.a. het bewaken van de privacy. Wij vragen u dan ook om tijdens het gesprek geen vertrouwelijke zaken te bespreken.

Nog geen Skype-account?

Hulp nodig bij het aanmaken van een account en/of het installeren van Skype op uw computer, telefoon of tablet? Wij hebben dit voor uw uitgewerkt in een stappenplan. Klik op de onderstaande link.

Hulp bij Skype

Aanmelden beeldbellen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Bent u tevreden met Woonzorg Flevoland?

Geef uw waardering zodat wij onze zorg
nog beter kunnen maken.

8