Dagbesteding ’t Atelier maakt vrolijke vlaggenlijnen voor jarig Woonzorg Flevoland

Direct
zorgadvies
0320-
229 173

🠄 Terug naar overzicht

Dit jaar viert Woonzorg Flevoland haar 25-jarig jubileum. Bij een verjaardag horen feestelijke slingers. Hiervoor keken we naar mogelijkheden ‘in eigen huis’ voor het maken van de slingers. En zo kwamen we bij ’t Atelier, de dagbesteding van woonzorglocatie De Bolder in Lelystad terecht. Een win-win! Een leuke activiteit voor de dagbesteding en 40 vrolijke slingers met vlaggetjes die dit feestjaar, en daarna, overal in de organisatie gebruikt kunnen worden.

’t Atelier
De Bolder is een unieke woonzorglocatie voor ouderen met behoefte aan zowel psychische als lichamelijke zorg en ondersteuning. In ’t Atelier biedt De Bolder dagbesteding voor bewoners en voor mensen uit de wijk die een beschikking hebben. Van samen zingen en bewegen tot allerhande creatieve activiteiten. De afgelopen weken hebben de cliënten van ’t Atelier erg hun best gedaan om uit vilt vlaggetjes te knippen en aan het keperband te naaien. Resultaat: 40 slingers met vilten vlaggetjes van elk 10 meter in vrolijke kleuren. De komende jaren zullen deze nog vaak worden gebruikt. En vast ook bij de festiviteiten van het 10-jarig bestaan van De Bolder deze zomer.

John Bos, bestuurder van Woonzorg Flevoland, ging bij ‘t Atelier langs om de slingers te bewonderen en vooral om de cliënten hartelijk te bedanken voor hun noeste arbeid. “Het is een reuze klus geweest om 400 meter vlaggenlijnen te maken! Ik ben trots op de cliënten van ’t Atelier van De Bolder die hier samen met veel liefde aan hebben gewerkt. Heel bijzonder, en een prachtig cadeau voor de bewoners in onze huizen en zorgcollega’s bij het vieren van hun speciale momenten.” Daarom worden de vlaggenlijnen nu verspreid naar de verschillende wijkteams, dagbestedings- en woonzorglocaties van Woonzorg Flevoland.

Over De Bolder
Binnen woonzorgvoorziening de Bolder werken zorgprofessionals van twee organisaties samen: Woonzorg Flevoland en Kwintes. Bewoners kunnen hier rekenen op een complete woonervaring met zorg- en welzijnsdiensten in huis en in de omgeving. Van huishoudelijke ondersteuning, tot verzorging, verpleging en individuele- en groepsbegeleiding.

Meer lezen

Volg ons op social media

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandWoonzorg Flevoland is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering