Dubbel goud voor Woonzorg Flevoland

Direct
zorgadvies
0320-
229 173

🠄 Terug naar overzicht

Dubbel goud voor Woonzorg Flevoland

Na een intensieve audit heeft Woonzorg Flevoland het Gouden Prezo Keurmerk ontvangen voor zowel De Uiterton als de Hanzeborg.

Het keurmerk geeft aan dat beide locaties verantwoorde zorg van hoge kwaliteit leveren en dat Woonzorg Flevoland een professionele organisatie is met een verantwoord ondernemerschap. Woonzorg Flevoland ontvangt dit gouden keurmerk voor het vierde jaar op rij.

Dit landelijk erkende keurmerk, dat uitgereikt wordt door Perspekt, staat voor de hoge kwaliteit die Woonzorg Flevoland biedt. Het kwaliteitsbeleid is door Perspekt uitvoerig getoetst en Woonzorg Flevoland heeft aangetoond dat zij voldoet aan alle prestaties die behaald moeten worden om dit keurmerk te verkrijgen. In 2011 ontving Woonzorg Flevoland als eerste Flevolandse zorgorganisatie het gouden keurmerk

Wat is PREZO?

PREZO is een landelijk kwaliteitskeurmerk voor verantwoorde zorg en verantwoord ondernemerschap. Dit keurmerk staat voor PRE(staties) in de ZO(rg) en is in het leven geroepen door Actiz, de landelijke koepel van verpleeghuizen, verzorgingshuizen en thuiszorg. De toekenning gebeurt door het onafhankelijk en geaccrediteerd kwaliteitsinstituut Perspekt.

Prezo goud WZF

Meer lezen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Bent u tevreden met Woonzorg Flevoland?

Geef uw waardering zodat wij onze zorg
nog beter kunnen maken.

8