Een kijkje nemen op ‘t Landleven

Direct
zorgadvies
0320-
229 173

🠄 Terug naar overzicht

’t Landleven is een kleinschalige woonzorglocatie voor mensen met dementie, landelijk gelegen in de Groene Velden in Lelystad. Deze unieke woonzorglocatie van Woonzorg Flevoland wordt uitgebreid. Op 12 en 19 juni konden aanstaande bewoners alvast een kijkje nemen op ’t Landleven. Zaterdag 3 juli aanstaande organiseert Woonzorg Flevoland een ‘open huis’ voor mensen die mogelijk op de langere termijn geïnteresseerd zijn in het wonen op ’t Landleven. Aanmelden hiervoor kan nog.

Kleinschalig wonen met zorg

’t Landleven is een alternatief voor het traditionele verpleeghuis. Een fijne plek voor mensen die zich meer thuis voelen in een landelijke omgeving. Natuur en buiten zijn onderdeel van het dagelijks leven. Wonen op ’t Landleven is beschermd wonen met zorg op maat. ’t Landleven is een van de weinige kleinschalige woonzorglocaties voor mensen met dementie die volledig wordt vergoed met een WLZ-indicatie voor zorg met verblijf.

Met behoud van het kleinschalige karakter wordt ’t Landleven uitgebreid naar dertig woonzorgappartementen. Iedere bewoner heeft zijn eigen appartement en per groep van tien appartementen is een gezellige huiskamer ingericht. Bewoners hebben via de tuindeur van hun appartement direct toegang tot de belevingsgerichte tuin.

 Aanmelden voor ‘open huis’

Bent u geïnteresseerd in wonen op ’t Landleven en de mogelijkheden? U kunt zich nog aanmelden voor het ‘open huis’ op zaterdag 3 juli aanstaande. Dit is vanwege de coronamaatregelen alleen mogelijk op afspraak. Dit kunt u doen door op de onderstaande link te klikken en het aanmeldformulier in te vullen of door telefonisch een afspraak te maken via 0320-229173.

Klik hier om u aan te melden voor de open dag

Meer lezen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Bent u tevreden met Woonzorg Flevoland?

Geef uw waardering zodat wij onze zorg
nog beter kunnen maken.

8