Fysiotherapie Lelystad

Direct
zorgadvies
0320-
229 173

Fysiotherapeut in Lelystad

Benut u op zoek naar Fysiotherapie in Lelystad? Bewegen is een belangrijk onderdeel in ons dagelijks leven. Als dat niet meer zo goed gaat, dan kan onze fysiotherapeut in Lelystad u daarbij helpen.

Fysiotherapeut aan huis

Naast fysiotherapie voor bewoners van de woonzorglocaties, bieden wij ook fysiotherapie bij u aan huis. Onze fysiotherapeuten richten zich samen met u op het verminderen van uw klachten, het behouden of het vergroten van uw zelfredzaamheid in uw leefomgeving en geven u waar nodig ondersteuning.

Wat kunnen onze fysiotherapeuten in Lelystad u bieden?

Als u problemen ervaart bij bijvoorbeeld uw algehele conditie, mobiliteit of spierkracht kan de fysiotherapeut daarbij helpen. Ook als uw zelfredzaamheid afneemt, u meer wilt weten over valpreventie of over de juiste wijze van ademhalen zijn onze fysiotherapeuten er voor u. Voor mensen met COPD bestaat de mogelijkheid deel te nemen aan het COPD-programma. Daarnaast kunnen zij u helpen met (loop)hulpmiddelen zoals krukken, orthopedisch schoeisel, een looprekje of rollator.

Het doel van de behandeling is het verminderen van achteruitgang en het behouden of vergroten van de zelfredzaamheid in het dagelijkse leven. U kunt hierbij denken aan algemene ouderdomsverschijnselen, maar ook aan verschijnselen ontstaan door bijvoorbeeld een beroerte. Wij behandelen bij voorkeur bij u thuis omdat we dan samen met u kunnen kijken tot welke zelfredzaamheid u weer in staat wilt zijn na onze behandeling.

Fysiotherapie behandelingen starten in het algemeen na een verwijzing van een specialist ouderengeneeskunde, huisarts of specialist.

Begeleiding bij het bewegen

Naast deze individuele behandelingen willen wij ook zoveel mogelijk mensen stimuleren om te (blijven) bewegen. Daarom bieden wij floaten voor dementerende ouderen, therapeutisch zwemmen en aquafitness aan, in groepen in het zwembad van de Hanzeborg.

Meer informatie over fysiotherapie in Lelystad

Meer weten over fysiotherapie via Woonzorg Flevoland? Neem dan contact op met onze zorgadviseurs.

Informatie & advies

Heeft u vragen over de zorg? Onze zorgadviseurs staan voor u klaar. klik op de onderstaande button en vul het formulier in. Uw vraag is onze zorg!

Klik hier voor zorgadvies

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Bent u tevreden met Woonzorg Flevoland?

Geef uw waardering zodat wij onze zorg
nog beter kunnen maken.

8