Gratis familieconcert in de Hanzeborg op 7 april

Direct
zorgadvies
0320-
229 173

🠄 Terug naar overzicht

Na het succes van voorgaande jaren wordt er op zondag 7 april wederom een familieconcert georganiseerd in de Hanzeborg. Het familieconcert voor (buurt) bewoners, familieleden en andere belangstellenden begint om 14.30 uur. Diverse musici gaan het publiek verrassen met prachtige muziek. Woonzorg Flevoland en Stichting Amare Consort nodigen iedereen van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

Huiselijk karakter en gevarieerd programma
Het familieconcert in de Hanzeborg heeft een huiselijk karakter en biedt een brede variatie aan diverse muziekstijlen zoals klassiek/romantische muziek en evergreens , gespeeld op uiteenlopende muziekinstrumenten waaronder piano, viool en klarinet. Het programma bestaat uit twee onderdelen. Er wordt gestart met licht-klassieke en romantische muziek met composities van onder andere Bizet, Kreisler en Chopin. De uitvoerende musici zijn Dorry Hamerslag (klarinet), Piet Verzijde (accordeon) en Peter Ligtermoet (viool). Lucia Corneljo en Stans en Guido Meisner bespelen de vleugel. Na de pauze kunnen de aanwezigen genieten van een optreden van leerlingen van de Scholengemeenschap Lelystad. Zij presenteren een zeer gevarieerd muziekonderdeel. Kortom: puur plezier voor jong en oud, waarbij het publiek op lichtvoetige wijze in contact wordt gebracht met verschillende goed in het oor liggende genres.

Toegang en aanmelden
De toegang is geheel gratis en iedereen is van harte welkom. De deuren gaan open om 14.00 uur. Het concert begint om 14.30 uur. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden wordt geadviseerd om verzekerd te zijn van een plek. Dit kan bij de receptie van de Hanzeborg via telefoonnummer 0320 – 229111 of e-mail receptie-a@woonzorgflevoland.nl. Locatie: Hanzeborg, Koningsbergenstraat 201A, 8232 DC Lelystad.

Meer lezen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Bent u tevreden met Woonzorg Flevoland?

Geef uw waardering zodat wij onze zorg
nog beter kunnen maken.

8