Heeft u beschermende middelen? Help ons!

Direct
zorgadvies
0320-
229 173

🠄 Terug naar overzicht

Woonzorg Flevoland doet er alles aan om cliënten en medewerkers te beschermen tegen Corona. Dit doen wij door de maatregelen van het RIVM te volgen en alle hygiënemaatregelen op te volgen. Ondertussen bereiden we ons ook voor op situaties waarbij we nog meer beschermingsmiddelen moeten gebruiken dan nu. Om te kunnen blijven zorgen voor cliënten en hen en collega’s te beschermen, willen we graag onze voorraad beschermingsmiddelen vergroten.

Heeft u beschermende middelen? Help ons!
Heeft u thuis nog mondmaskers FFP1 en mondmaskers FFP2, beschermende schorten met lange mouwen en beschermende brillen of vuurwerkbrillen? In verband met onze bezoekersmaatregelen laten wij zo min mogelijk mensen binnen op onze locaties. Wij halen de beschermende middelen daarom graag bij u thuis op!

NB: Wij delen waar nodig de middelen met collega-instellingen in de omgeving. Hier zijn onderling afspraken over gemaakt.

Vul onderstaand contactformulier in om een afspraak te maken.

     

    Meer lezen

    Volg ons op social media

    Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandWoonzorg Flevoland is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering