Horecapersoneel ondersteunt Woonzorg Flevoland

Direct
zorgadvies
0320-
229 173

🠄 Terug naar overzicht

Woonzorg Flevoland heeft, net als andere zorgorganisaties in het land, te maken met uitdagingen om de roosters in te vullen. We doen er alles aan om de zorg te verlenen die cliënten en bewoners nodig hebben en dat lukt tot nu toe. Toch zoeken we extra handen om zorgmedewerkers te ondersteunen, zodat zij zich kunnen blijven richten op het primaire zorgproces.
We kijken zelf naar oplossingen, maar haken ook graag aan bij bijzondere initiatieven. Zoals die van het Lelystad Akkoord: de horeca en de zorg verbinden.

Sinds de sluiting van de horeca, zit het personeel uit de branche thuis met vrije handen die de zorg juist tekort komt. Horeca en zorg hebben een belangrijk aspect gemeen, namelijk het bekommeren om het welzijn van een ander. Deze combinatie komt goed van pas in een tijd waarin we met elkaar moeten kijken naar creatieve oplossingen. Het zorgpersoneel kan wel wat ademruimte gebruiken en daarom slaan we samen met het Lelystad Akkoord en Hajé restaurants de handen ineen.

Drie restaurant medewerkers van Hajé zijn al aan de slag gegaan bij Woonzorg Flevoland. Zij worden ingezet voor ondersteunende werkzaamheden en krijgen uiteraard de nodige begeleiding om de zorgkwaliteit te waarborgen. Komende periode hopen we nog meer mooie matches te maken.

Lees hier meer over deze bijzondere samenwerking! 

Vlnr: Irene Miedema (Lelystad Akkoord), Thierry de Jager (Hajé) en Barteld Oppers (manager Gastvrijheid en Welzijn Woonzorg Flevoland)

 

 

Meer lezen

Volg ons op social media

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandWoonzorg Flevoland is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering