Japanse delegatie bezoekt Hanzeborg   

Direct
zorgadvies
0320-
229 173

🠄 Terug naar overzicht

Japanse delegatie bezoekt Hanzeborg

Gisteren bracht een delegatie uit Japan een bezoek aan de Hanzeborg. Een groep van 25 Japanners, voornamelijk managers van verpleeghuizen en artsen, wilden graag een innovatief zorgproject in Nederland bezoeken.

Woonzorg Flevoland liet graag zien hoe in de Hanzeborg de zorg- en welzijnsactiviteiten worden georganiseerd. Tijdens de bijeenkomst werden presentaties gegeven over belevingsgerichte zorg, welzijn en vrijwilligerswerk en mantelzorg waarna de groep op pad ging voor een rondleiding in het gebouw.

‘De Japanners waren zeer onder de indruk van de visie op zorg, het welbevinden van de cliënt en het feit dat ouderen onderdeel van de samenleving blijven. Het bijzondere doelgroepenzwembad en de film over floaten vielen op en de ruime appartementen werden gewaardeerd. Ook de wijze waarop de Hanzeborg de maatschappij naar binnen haalt kreeg veel lof’, aldus Gerdien Sloot, locatiedirecteur Hanzeborg.

De Japanners staan voor de uitdaging om zorg met verblijf te organiseren voor een enorm toenemend aantal ouderen en nemen de indrukken vanuit de Hanzeborg ter harte.

Japanse delegatie Woonzorg Flevoland

Meer lezen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Bent u tevreden met Woonzorg Flevoland?

Geef uw waardering zodat wij onze zorg
nog beter kunnen maken.

8