Medewerkers pensioenfonds PGGM doen vrijwilligerswerk bij eerstelijnsverblijf Almere

Direct
zorgadvies
0320-
229 173

🠄 Terug naar overzicht

Een mooi initiatief van Pensioenfonds PGGM: de pensioenverstrekker bij Woonzorg Flevoland biedt haar medewerkers de gelegenheid om een aantal uur vrijwilligerswerk te doen tijdens werktijd.
Deze maand komen nu twee werelden samen: medewerkers van PGGM helpen de zorg bij het Eerstelijnsverblijf in Almere. 
 
Het eerstelijnsverblijf in Almere werd getrakteerd op de hulp van maar liefst drie PGGM-medewerkers. Drie keien van mensen, die welzijn in hun vingers hebben. De huiskamer barstte van de energie en gezelligheid. Onze cliënten kwamen op het geluid af, en binnen no time werd er gekletst en gelachen. Eén medewerker ging op bezoek bij een cliënt die niet vaak van zijn kamer afkwam om zo ook even lekker te kletsen. Na de lunch gingen cliënten die dat wilden, met de vrijwilligers lekker naar buiten en brachten ze een bezoekje aan de markt. Het prachtige weer maakte het helemaal af.
 
In november krijgen we de volgende medewerker op bezoek in Almere. Hij gaat gedurende de maand november, elke woensdagochtend helpen.

Meer lezen

Volg ons op social media

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandWoonzorg Flevoland is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering