Medux en Woonzorg Flevoland gaan samenwerken

Direct
zorgadvies
0320-
229 173

🠄 Terug naar overzicht

Op 16 januari tekenden Medux en Woonzorg Flevoland een samenwerkingsovereenkomst op het gebied van hulpmiddelen. Eind 2018 zochten we een preferente partner die met (technische) diensten, hulpmiddelen en producten op het gebied van ‘thuis wonen’ aanvullend is op de dienstverlening van ons zorgadviesteam, waardoor onze dienstverlening completer en beter wordt. In Medux hebben we deze partner gevonden.

De samenwerking tussen Medux en Woonzorg Flevoland heeft veel voordelen:

  • Het hele logistieke proces rondom de inzet, gebruik en onderhoud van hulpmiddelen voor de woonzorglocaties en de thuiszorg verbetert sterk. Tevens gaat Medux ons voorzien van innovatieve oplossingen die het mensen makkelijker maakt om langer zelfstandig te wonen.
  • Intramurale collega’s worden getraind op het op een goede manier gebruiken van de beschikbare hulpmiddelen. Juist gebruik van hulpmiddelen ontlast het lichaam en kan voor een verlaging van het ziekteverzuim zorgen.
  • De samenwerking biedt thuiszorgcliënten meer zelfstandigheid doordat zij bijvoorbeeld (innovatieve) hulpmiddelen via een app kunnen bestellen.
  • Er is meer kennis op het gebied van hulpmiddelen en de lijnen worden korter. Hierdoor verbetert de dienstverlening aan onze intra- en extramurale cliënten.

Meer lezen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Bent u tevreden met Woonzorg Flevoland?

Geef uw waardering zodat wij onze zorg
nog beter kunnen maken.

8